Backend Developer PHP

Wat ga je doen?

Let's improve recruitment together! Als Backend Developer bij Brockmeyer ben je voornamelijk bezig met de ontwikkeling van het ERP-systeem. Hierin wordt bijna alles bijgehouden. Van de financiële en klantadministratie tot alle vacatures die door Brockmeyer voor hun klanten worden uitgezet op jobboards en het monitoren daarvan. Veel van deze applicaties ontwikkel je samen met (externe) partners. Je stemt de ontwikkelingen af met de betrokken teams en partners. Als Backend Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de implementatie van nieuwe features en bug fixes. 

Voorbeeld uit de praktijk

Vanuit de business krijg je een aanvraag voor een nieuwe functie voor het platform. Hoe ga je te werk?

Eerst vraag je waarvoor precies de nieuwe functie een oplossing biedt. Je zoekt uit of je dit kunt oplossen met de huidige functies binnen het IT-landschap en je maakt een inschatting of dit veel werk is en hoeveel impact het heeft. Als het meevalt pak je het zelf op in de huidige of volgende sprint. Kost het aanzienlijk tijd of is de impact groot dan bepaal je samen met de business en je team of en wanneer we deze feature kunnen oppakken, wat dit zou kosten en wat het oplevert. Daarna komt deze feature op de backlog waarna het in een volgende sprint opgepakt wordt om uitgevoerd en getest te worden. Bij het uitvoeren en testen betrek je de gebruiker om er zeker te zijn dat het aansluit bij de verwachting.

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt kennis van en ervaring met PHP, MySQL, Vue.js en affiniteit met UX en data-analyse/-integratie.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • Je hebt een proactieve instelling.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een modern pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, laptop, iPhone en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht? ⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!