Consultant Recruitment Marketing

Wat ga je doen?

Let's improve recruitment together! Als Consultant Recruitment Marketing bij Brockmeyer ben je verantwoordelijk voor het relatie management bij bestaande en nieuwe recruitment partners. Je benadert (potentiële) partners en plant afspraken in om de brede range aan recruitmentmarketing-oplossingen van Brockmeyer te bespreken. Je werkt voor aansprekende namen, maar ook voor minder bekende organisaties die juist nog willen werken aan hun naamsbekendheid (employer branding).


Opdrachtgevers zetten Brockmeyer in om meer traffic naar hun werken-bij-site te creëren met als doel de juiste doelgroep voor hun vacatures aan te spreken. Als consultant adviseer je over de verschillende mogelijkheden, zoals adverteren op jobboards en social media, bannercampagnes, CPC-modellen, video, of voor offline media. Jij maakt uiteindelijk een concreet media-advies. Dat advies kan ook een nieuwe employer branding strategie zijn. Natuurlijk gebruik je hiervoor jouw eigen creativiteit, maar je kan ook gebruikmaken van big data en het benchmarksysteem van Brockmeyer. Je volgt de marktontwikkelingen op de voet, zodat jouw media-adviezen altijd state-of-the-art zijn. Bij de lopende campagnes hou jij de vinger aan de pols, waarbij het customer success team je kan helpen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar sales- of accountmanagement ervaring, bij voorkeur in de online media- of recruitmentbranche.
  • Je bent enthousiast, energiek, gedreven en gewend om zelf initiatief te nemen.
  • Je kan goed zelfstandig werken, maar je werkt ook graag samen in teamverband.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat mag je van ons verwachten?
Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop, iPhone, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht?⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!