Customer Success Manager

Wat ga je doen?

Let's improve recruitment together! 

Als Customer Success Manager bij Brockmeyer ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de recruitment marketing consultants. Je helpt de consultants met het opstellen van offertes en de daarin verwerkte media adviezen, het opstellen en inrichten van campagnes en je ontzorgt hen op administratief gebied. Je maakt rapportages van de campagne resultaten, die je vervolgens met de klant bespreekt. Je bent  dus een belangrijke spil in het onderhouden van het contact met onze klanten, met wie je voornamelijk telefonisch en per mail contact hebt. Kortom: een afwisselende baan waarbij je hulp steeds weer ergens anders nodig is.

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
  • Je bent communicatief vaardig.
  • Je bent commercieel, resultaatgericht en zelfstartend.
  • Je hebt affiniteit met recruitment en of media.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je bent handig met automatisering en maakt je nieuwe systemen snel eigen.
  • Je bent flexibel inzetbaar.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht?⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!