Customer Success Manager

Wat ga je doen?


Deze vacature staat open voor zowel kantoor Amersfoort als Amsterdam.


Stel, één van onze relaties heeft nieuw personeel nodig. Samen met een consultant schrijf jij een advies uit om zo optimaal mogelijk te werven. Tijdens deze wervingscampagne ben jij hét aanspreekpunt van deze relatie. Jij hebt de touwtjes in handen, want jij hebt een compleet overzicht van de campagne en kan precies zien wat er wel en niet goed gaat.


Een Customer Success Manager is iemand die ervoor zorgt dat relaties krijgen wat ze nodig hebben en dat ze tevreden blijven. Een CSM richt zich op langdurige relaties, wat betekent dat deze persoon in contact blijft en verder gaat dan alleen het leveren van producten of diensten bij de eerste verkoop. Dit is echt een rol voor een social butterfly!


In deze sociale functie, zal je moeten leiden, goed communiceren met collega’s en een duidelijk aanspreekpunt zijn voor relaties. Het is belangrijk dat je sociale vaardigheden top zijn als het gaat om het omgaan met personen van over de hele wereld.


Waarom deze rol?

 • Jouw werkplek is overal: Al is het op zolder, bij ons op kantoor of ga je zitten bij jouw favoriete koffietentje. Je krijgt alle vrijheid om te werken waar je maar wilt.
 • Word een expert, met experts: Omdat jij nauw gaat samenwerken met consultants die het vak als hun broekzak kennen, zal je jezelf in no-time ontwikkelen tot een expert in recruitment en customer succes.
 • Groei als kool: Brockmeyer is één van de allersnelst groeiende recruitmentbedrijven. Als CSM ben jij aan het juiste adres als je met ons verder wilt groeien.

Wie ben jij?

Jij... 

 • hebt hbo werk- en denkniveau.
 • bent een echte people-person.
 • bent commercieel, resultaatgericht en een echte zelfstarter.
 • hebt affiniteit met recruitment en/of media.
 • communiceert goed in het Nederlands en Engels.
 • bent handig met automatisering en maakt je nieuwe systemen snel eigen.
 • bent flexibel inzetbaar.


Waarom Brockmeyer?

 • Eerlijk is eerlijk: Je wordt goed gecompenseerd voor jouw verantwoordelijkheden in jouw rol. En dat zijn flink wat verantwoordelijkheden! 
 • Take a break: Ga je fulltime aan de slag? Dan verdien jij het om te genieten van 25 vakantiedagen per jaar!
 • Een aanwinst voor jouw cv: Brockmeyer is een prijswinnende organisatie die met grote namen zoals KLM en PostNL samenwerkt. Je zult je veel gaan ontwikkelen en het staat ook nog eens keurig op jouw CV!
 • Bon appétit: Heerlijk verzorgde lunch met collega’s op kantoor. Vers en gezond!


Over Brockmeyer

Brockmeyer is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We helpen organisaties met het optimaliseren van hun wervingsproces.

Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata.

Onze diensten variëren van wervingscampagnes draaien op social media, employer branding en natuurlijk onze jobmarketing expertise.


Hebben we jouw aandacht?

Net als iedereen, verdien jij een baan waarbij je goed verdient, enorm veel leert en natuurlijk lol mee hebt! Reageer vandaag nog via de button. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!