Customer Success Medewerker

Wat ga je doen?

Let's improve recruitment together! Als Customer Success Medewerker bij Brockmeyer ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de recruitment marketing consultants en campagnemanagement. Je hebt contact met bestaande klanten om te garanderen dat zij tevreden zijn en dit ook blijven. Ook help je de consultants met het opstellen van offertes en de daarin verwerkte media-adviezen. Daarnaast ondersteun je het campagneteam tijdens drukke momenten, bijvoorbeeld door campagnes op te starten. Kortom: een afwisselende baan waarbij je hulp steeds weer ergens anders nodig is.

Wie ben jij?

  • Je hebt hbo-werk- en denkniveau.
  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in een administratieve rol.
  • Je hebt affiniteit met recruitment en/of online media.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend. Bij voorkeur ook beheersing van een extra vreemde taal.
  • Je bent flexibel inzetbaar voor 24-32 uur per week.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, een laptop, iPhone, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht? ⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!