Financieel Administratief Medewerker

Wat ga je doen?

Als Financieel Administratief Medewerker bij Brockmeyer ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie, waaronder het boeken van facturen, de debiteuren- en crediteurenadministratie, BTW aangiftes, betalingsverkeer, maar ook maandafsluitingen en het verbeteren van processen. Als je ervaring hebt met het verzorgen van de loonadministratie is dat heel fijn, maar geen must. Tevens ben je het aanspreekpunt voor de externe contacten met leveranciers, accountant, banken en de belastingdienst. Je rapporteert aan de Managing Director.

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde mbo opleiding, bijvoorbeeld mbo Bedrijfsadministrateur.
  • Je hebt circa 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een dienstverlenende organisatie.
  • Je hebt een goede beheersing van Excel en AFAS.
  • Je kan goed zelfstandig, maar ook in teamverband werken.
  • Je bent energiek, gedreven en gewend initiatief te nemen.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht?⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!