International Partner Manager

Wat ga je doen?

Je telefoon gaat en je ziet op het scherm dat het nummer met +49 begint. Een Duitse partner heeft jouw hulp nodig! Met jouw expertise, help jij hem met een API-integratie te maken tussen het platform en de recruitmenttool(s) van deze partner.


Als international partner manager ben jij het aanspreekpunt van Brockmeyer’s internationale partnernetwerk. Jij helpt partners om hun recruitmentproces te optimaliseren. Daarnaast ga jij ook zoeken naar nieuwe partners, zodat het partnernetwerk wordt uitgebreid. Je zult veel bezig zijn met het geautomatiseerd inzetten van online recruitment advertising voor deze partners via meer dan 2.000 kanalen!


Voor het partnernetwerk ben je de spin in het web en werk je intensief samen met de Salesdirector, Platform Manager en de Category Manager en natuurlijk jouw partners. Om de dienstverlening optimaal te laten verlopen onderhoud je een goede relatie met onze Campagnemanagement- en Supportafdeling.


Waarom deze rol?

 • Jouw werkplek is overal: Al is het op zolder, bij ons op kantoor of ga je zitten bij jouw favoriete koffietentje. Je krijgt alle vrijheid om te werken waar je maar wilt.
 • An International Experience: Brockmeyer is actief in 150 landen. Dat betekent dat jij als partner manager ook wel eens prachtige landen gaat bezoeken!
 • Veel verantwoordelijkheid, veel invloed: Brockmeyer is één van de snelst groeiende recruitmentbedrijven. Jij zorgt dat onze organisatie nóg verder groeit!

Wie ben jij?

Jij…

 • hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie;

 • hebt zo'n 5 jaar sales ervaring, bij voorkeur met software, online media of recruitmenttechnologie;

 • bent ondernemend, enthousiast, energiek, gedreven en gewend om zelf initiatief te nemen;

 • kunt goed zelfstandig werken, gaat voor resultaat, maar je werkt ook graag samen in teamverband;

 • spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels;

 • bent in het bezit van rijbewijs B.


Waarom Brockmeyer?

 • Eerlijk is eerlijk: Je krijgt een prima salaris en een uitstekende bonusregeling. Ook bieden wij een goede pensioenregeling en worden jouw reiskosten vergoed.
 • Take a break: Geniet van 25 vakantiedagen per jaar. Niet alleen tijdens het werken zal je internationaal bezig zijn!
 • Het hele pakket: Naast een iPhone en laptop van ons, bieden wij jou ook alles wat je nodig hebt om je werkplek thuis te faciliteren.
 • Bon appétit: Heerlijk verzorgde lunch met collega’s op kantoor. Vers en gezond!

Over Brockmeyer

Brockmeyer is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We helpen organisaties met het optimaliseren van hun wervingsproces.

Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata.

Onze diensten variëren van wervingscampagnes draaien op social media, employer branding en natuurlijk onze jobmarketing expertise.


Hebben we jouw aandacht?

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur, reageer dan vandaag nog via de button. Of neem contact op met Shirley Peperkamp, onze interim recruiter, als je nog vragen hebt. Je kunt ook bellen op 06 24737011.

We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!