International Partner Manager

Wat ga je doen?

Let's improve recruitment together! Als International Partner Manager bij Brockmeyer ben je verantwoordelijk voor business development bij nieuwe en bestaande partners van het internationale partnernetwerk. Denk hierbij aan recruitment software leveranciers (ATS) of mediabureaus, die de recruitment marketing oplossingen van Brockmeyer kunnen inzetten voor hun relaties of voor eigen gebruik. Je plant afspraken (demo's) in, waarbij je de mogelijkheden laat zien van het online platform van Brockmeyer en hoe je via een API-connectie een  integratie kan maken tussen het platform en de recruitmenttool(s) van de potentiële partner. Je zorgt dat je op de hoogte bent en blijft van de ontwikkelingen in de recruitment wereld, zodat je de samenwerking met de partners continu kan blijven optimaliseren.  
Je bent onderdeel van het salesteam met 15 collega's, die verdeeld zijn over de locatie in Amsterdam en Amersfoort. Je bent de enige Internationale Partner Manager, maar staat wel midden in de organisatie en je hebt veel contact met je collega's van andere afdelingen.
Brockmeyer heeft ambitieuze groeidoelstellingen buiten Nederland, die gebaseerd zijn op de partnerstrategie. Daardoor ligt er een open, maar kansrijk groeipad voor de International Partner Manager in het verschiet. 

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bijvoorbeeld Commerciële Economie.
  • Je hebt zo'n 5 jaar sales ervaring, bij voorkeur met software, online media of recruitmenttechnologie.
  • Je bent ondernemend, enthousiast, energiek, gedreven en gewend om zelf initiatief te nemen.
  • Je kan goed zelfstandig werken, gaat voor resultaat, maar je werkt ook graag samen in teamverband.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat mag je van ons verwachten?

Een zelfstandige en afwisselende functie binnen een ondernemende en innovatieve organisatie. Behalve een prima salaris hebben we een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen, laptop, iPhone, een bonusregeling en opleidingsmogelijkheden. Je komt terecht in een team van professionals, waar hard werken goed samengaat met humor.

Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.

Hebben we je aandacht?

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie! Het presenteren van een business case kan onderdeel zijn van deze procedure.


Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!