Online Campagne Medewerker

Wat ga je doen?

Als Online Campagne Medewerker help je (internationale) klanten van Brockmeyer Jobmarketing Experts in uiteenlopende sectoren met het vinden van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures. Dit doe je door vacatures van klanten te plaatsen op de juiste (online) kanalen, zodat de doelgroep optimaal wordt bereikt en de juiste kandidaat gevonden wordt.

Je controleert de binnenkomende vacatures op spelling en je redigeert de teksten waar nodig. Vervolgens wordt er per vacature een campagne ingericht. Indien nodig, stuur je de lopende campagne bij. Na afloop van de campagne zorg je ervoor dat de vacature op de diverse kanalen offline wordt gehaald. Naast het plaatsen van vacatures, maak je ook banners en nieuwsbrief-items voor verschillende vacaturesites.

Je maakt deel uit van het Fulfilment team dat bestaat uit 9 online campagne medewerkers.

Voorbeeld uit de praktijk

Je krijgt een vacaturetekst van de klant maar je hebt niet eerder van deze functie gehoord. Wat doe je? Het is belangrijk dat je goed weet om welke functie het gaat zodat je een duidelijk beeld hebt van hoe je de campagne gaat opzetten. Dit betekent dat je, indien nodig, zelf onderzoek doet naar de functie. Vervolgens overleg je met je collega-accountmanager of je alles goed hebt begrepen. Wanneer dit het geval is, bepalen jullie samen de doelgroep. De doelgroep bepaal je aan de hand van o.a. leeftijd, opleiding, ervaring, interesses en locatie. Vervolgens zet je de vacature in op de diverse kanalen en bevestig je de campagne bij de klant. Wanneer de klant op een later moment nog wijzigingen wil doorvoeren, ben jij hiervoor verantwoordelijk.

Wie ben jij?

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Je komt ons team voor circa 16 uur (of meer) per week versterken.
 • Je bent communicatief vaardig.
 • Je bent commercieel, resultaatgericht en zelfstartend.
 • Je hebt affiniteit met recruitment en of media.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je bent handig met automatisering en maakt je nieuwe systemen snel eigen.
 • Je bent flexibel inzetbaar, dus ook in de avonduren of in het weekend.
 • Je bent woonachtig in de omgeving Amersfoort.


Wat krijg je?

 • Een prima uurloon, wat afhankelijk van jouw prestaties kan oplopen.
 • Regelmatig teamuitjes.
 • Gezamenlijke lunch met je nieuwe collega's.
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Een fijne werkplek op ons kantoor in Amersfoort, met daarnaast de mogelijkheid om ook thuis te werken.


Dit is Brockmeyer

Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online recruitment marketing met kantoren in Amersfoort, Amsterdam en Parijs. We adviseren klanten over arbeidsmarktcommunicatie en jobmarketing, zodat hun vacatures altijd en overal de juiste kandidaten bereiken. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze unieke recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. Voor onze klanten plaatsen we vacatures op de juiste websites, zetten we social campagnes op, o.a. op Facebook en Instagram, en voeren uitgebreide bannercampagnes uit.


Hebben we je aandacht?⚡️

Als jij onderdeel wil zijn van dit mooie avontuur reageer dan vandaag nog via de button of neem contact op met onze recruiter Allard als je nog vragen hebt. Je kan hem bellen of WhatsAppen op 06 109 175 14. We kijken uit naar jouw reactie!

Beste bureaus: gebruik deze vacature alsjeblieft niet om acquisitie te doen. Dat is niet waar we naar op zoek zijn. Bedankt alvast!