Stagiair Marketing

Omschrijving

Stagiair marketing (m/v)

24-40 uur

Bij Brockmeyer zijn we gespecialiseerd in marketing. Jobmarketing om precies te zijn. Maar we willen ons eigen brand natuurlijk ook op de kaart zetten. En als stagiair marketing help jij ons daarmee. En wie weet, zet je zo wel de eerste stappen naar een baan als junior marketeer.

Wat ga je doen?
Op het gebied van marketingcommunicatie kun je hier alle kanten op. Ons jobmarketingbureau groeit hard, waardoor onze eigen marketing een steeds prominentere plaats krijgt. Hoe jouw takenpakket er precies uit komt te zien, bepalen we samen aan de hand van jouw interesses en talenten. Wil je een (afstudeer)onderzoek bij ons doen? Ook dat is mogelijk! We brainstormen graag met je mee.

Hiermee kun je bijvoorbeeld aan de slag:

 • Onderhoud van onze website en schrijven van webteksten, blogs en whitepapers.
 • Bewaken van de huisstijl en opstellen van een huisstijlhandboek.
 • Verzamelen en verspreiden van content via LinkedIn, Facebook en het platform Werf&, waarmee wij een partnership hebben.
 • Ontwikkelen van sales- en promotiematerialen, zoals on- en offline factsheets.
 • Meedenken over marketingcampagnes en -strategieën.
 • Uitvoeren van concurrentieanalyses op productniveau.

 

Wat bieden wij jou?
Uitdaging, vrijheid en ruimte voor eigen inbreng. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. Op ons kantoor in Amersfoort werk je in een informele en positieve sfeer. Het is bij ons gewoon gezellig. Dat houden we erin door elke dag gezamenlijk te lunchen (met vers belegde broodjes), wekelijkse vrijdagmiddagborrels en twee keer per jaar een etentje met het hele team. Natuurlijk zijn we ook harde werkers en kan het soms hectisch zijn. Dan is niemand te beroerd om een ander te helpen. Verder bieden wij jou:

 • Een stagevergoeding tussen de € 300,- en € 400,- bij een fulltime stage. De exacte vergoeding bepalen we aan de hand van je opleiding en ervaring.
 • Volop training-on-the-job van je stagebegeleider Tim en andere collega’s.
 • Mogelijkheid tot doorstroming naar de functie van junior marketeer.
 • Een fijne werkplek in een lichte en open ruimte (tussenmuren kennen wij niet) op loopafstand van station Amersfoort Schothorst.
 • Reiskostenvergoeding als je geen studenten-ov hebt.

Vereisten

Wat verwachten we van jou?

In ieder geval veel zelfstandigheid. Zelf dingen uitzoeken en zo snel mogelijk de handen uit de mouwen steken, laat dat maar aan jou over. Heb je toch een keer hulp nodig? Dan durf je daar ook gewoon om te vragen. Het belangrijkste is dat je een toffe collega bent en dat je je thuis voelt in een platte organisatie waarin iedereen gelijkwaardig is.

Verder:

 • Zit je in het derde of vierde jaar van een mbo- of hbo-opleiding op het gebied van marketing, communicatie, mediamanagement, grafische vormgeving of commerciële economie.
 • Heb je een vlotte pen.
 • Kun je goed overweg met Adobe CS. Althans, dat is een hele dikke pre. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan kun je die bij ons opdoen.


Over ons
Brockmeyer Jobmarketing Experts is een toonaangevende en snelgroeiende speler op het gebied van online vacaturemarketing. Onze kracht? Een goede mix van kennis, big data, tools, creativiteit en innovatieve online technologieën, waaronder het unieke, door onszelf ontwikkelde benchmarksysteem en onze onlangs gelanceerde recruitmenttool waarmee klanten inzicht krijgen in arbeidsmarkt- en doelgroepdata. We werken vanuit kantoren in Amersfoort en Amsterdam. In ons klantenbestand vind je mooie namen, zoals het Rijksmuseum, Independer, TU Delft, Nuon, Vereniging Eigen Huis, KLM, Nederlandse Gasunie, APG en Drukwerkdeal. Meer weten? Kijk op www.brockmeyer.nl

Let’s improve recruitment together!
Reageer zo snel mogelijk via de button en laat ons weten waarom jij onze nieuwe stagiair bent. Wil je meer weten over de stage? Mail dan naar Tim van Pelt, marketing director, via t.vanpelt@brockmeyer.nl.

Goed om te weten
Je stage duurt bij voorkeur minimaal vijf maanden. De startdatum bepalen we in overleg.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.